HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

A Hetes Busz már lenyomta Dél-Spanyolországot (is)

2009.01.19. 17:15 :: Itthonmaradt

A Hetes busz jelenleg Valenciát elhagyva robog mai célja, Almeria felé. Ma is jól teljesített a csuklós, egész nap ragyogó napsütés, és 20 fok volt. Ennek ellenére többen berekedtek, mert 2 napja az Ebola Colát éneklik (bármi is legyen az).

A csapat már bánja, hogy nem versenykategóriában nevezett, mert a tapasztalt bamakós legénység és a fékezhetetlen technika segitségével jó eséllyel verték volna a mezőnyt.
Igy most nem rohannak, élvezik a tájat és a busz ellátmányát.

A legsúlyosabb technikai gond a tegnapi napon adódott. Történt ugyanis, hogy a pálinkás üvegből sehogy sem akart kijönni a barack. Úgy tűnik a legfelkészültebbeket is érheti váratlan probléma. Hosszas szakmai konzultáció, nemzetközi tárgyalások és videokonferencia után a problémát elháritották. Reméljük ezután átnyergelnek a spanyol vörösborra. A tegnapi malőrről készült amatőr felvétel alant:

További hireink: a busz legénysége egyetlen bevásárlással megmentette a csődtől a girona-i Lidl áruházat. Karcsi, a fedélzeti szakács még mindig főz és még mindig jól főz.

További hirek hamarosan. Ne menjenek messzire. A java csak most jön.

Szólj hozzá!

Címkék: busz pálinka hetes bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr66888872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása