HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

A Hetes buszt eltéritették. Az időjárás nem kegyes.

2009.01.22. 09:28 :: Itthonmaradt

Utolsó hireink szerint a csapat tegnap délután Marrakech felől nem tudott eljutni Ait Ben Haddou-ba, az utat lezárták a hatóságok a kedvezőtlen időjárás miatt. Ahhoz nem volt kedvük, hogy megkerüljéki az egész hegységet, igy továbbmentek Agadirbe, a tengerpartra. A szép kasbah kimaradt tehát.

A mai cél a Tatooine bolygónak elnevezett útmenti pusztaság, ahol tavaly is nagysikerű bulit csapott a Hetes, reméljük idén is jó lesz a hangulat és még birják szusszal a csapatok.

 

Az időjárás is javulhatna, mert nem forralt borral készültünk, hanem hideg csapolt sörrel... de legalább Karcsi főz majd valami lélek- és gyomormelegitőt.

Tavaly is hideg volt, az idei bulira ugyan forró afrikai ritmusokkal készülünk, de mindenkinek üzenjük, hogy komolyan öltözzenek fel, vagy ropják nagy hévvel!

Szólj hozzá!

Címkék: busz buli hetes bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr72895008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása