HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Fehérvári hírmondó

2007.11.16. 13:38 :: Tamil Tigris

Sziasztok!

Némi update a buszról, hisz sokan remegve várják az új híreket...

Hétfőn voltunk ismét Fehérváron, megtekintettük a monstrumot. Az átalakítás szépen halad, bár külső szemlélő csak óriási kuplerájt lát, de mi tudjuk, a munka a felszín (alváz) alatt zajlik!

Ahogy a főnök, Kálmán fogalmazott, most a koszos (nem piszkos) munkák zajlanak. Ilyen például a a sivatagi réz hűtő és spéci ventillátor beépítése, az aggregátor behelyezése, mindenféle aknamunka.
Ezért az utastérben túl sok változás nem tapasztalható. Az ottani munkák az átépítés utolsó fázisában készülnek el, hiszen nem akarjuk a szép új matracokat és üléseket addig betenni, amíg olajos kezek mászkálnak ott.

Elkészült viszont a tetőterasz, felkerültek a korlátok, amik legutóbb még festés alatt álltak. A létra is le lett festve. Übercool.

Sajnos fényképezőt nem vittünk, de videokamerát igen. Igyekszem le- és feltölteni az anyagot és hamarosan megosztom veletek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr100231110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása