HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

a legnagyobb fehérvári paintball pálya

2007.10.15. 17:50 :: siposakos


Megnéztük a buszt a fehérvári Ikarus telepen. A volt Ikarus leginkább egy hatalmas paintball pályához hasonlít. Kb annyira üres, itt-ott lézeng pár ember. Szomorú.
A busz ott áll a gyár közepén. Nagy benga állat a maga 12,5 tonnájával és 16,5 méterével. Sőt, megpakolva lesz majdnem 20 tonna, jó lesz majd kiásni a sivatagban. Legalább munkát adunk pár törzsnek.
A busz még mindig sárga, és igazából kívülről nem nagyon fejlődött a múltkori látogatás óta. Az ágyak benne vannak, de azok a múltkor is ott voltak. Ja, meg ki van belezve a bust, most nagyon úgy néz ki, hogy Érdnél szétesne darabokra.
Jött Kálmán és Pista. Pista szerelt, Kálmán magyarázott. Később bementünk kezet mosni egy hangárba, ahol roncs buszvázak voltak + hegesztettek szétesett arcok. Elég metálos volt.

klikk a lenti képre és indul a diashow.

2 komment

Címkék: busz székesfehérvár ikarus

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr48197152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L45H 2007.10.18. 03:32:14

Akarok veletek menni BAMAKO-ba 280-assal...Az én tervem eredetileg 260-assal a világ körül volt, de ti jobban haladtok a megvalósításban. Lehet, hogy tudok szerezni sofőrt is...Majd meglátjuk, még jelentkezem!

Tamil Tigris · http://www.hetesbusz.hu 2007.10.19. 07:21:41

Halihó!

Dobj egy emailt!

Üdv,

TT.
süti beállítások módosítása