HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Üzemigazgatóság

2007.10.12. 15:10 :: siposakos


A "Hetes busz" szervezői
Aravind Kumar Bremanandam (31)

Aravind igazi kozmopolita. Dél-Indiában, Tamil Nadu államban született befolyásos iparos család sarjaként, iskoláit Chennaiban (Madras) végezte. 2000-ben érkezett Magyarországra egy tanulmányút keretében, és Budapest vonzereje itt is tartotta. Egy internet-marketinggel foglalkozó céget vezet, néhány éve Indiában megalapította a világ első boutique youth hostelét.
Manapság idejének jelentős részét kalandtúra szervezésre fordítja. A népszerű Indiai Autoriksa Futam atyja és főszervezője, részt vett a 2006-os és a 2007-es Budapest-Bamako rallyn.
Közép-Amerika ugyanolyan ismerős terület számára, mint Dél-Kelet Ázsia. Imádja az utazást és a partikat, mindent, ami szórakozás és kaland.
A "Hetes busz" projekt vezetője, feladata a nemzetközi kommunikáció és kapcsolatépítés.

Pétery Szabolcs (39)

A szervezőbizottság korelnöke büszkén vállaja, hogy a tanulmányok sohasem érdekelték. Ebből következően nem vitte (még) semmire, életének legnagyobb sikere jelenlegi kapcsolata és másfél éves fia. Megélhetésüket jelenleg egy hardver-szoftver fejlesztő cég logisztikai vezetőjeként teremti meg. Ezen mindenképpen változtatni szeretne. Izgalmas karrierjét számtalan utazás színesíti, vitorláshajók legénységi tagjaként és kapitányaként megfordult a világ számos pontján a Földközi-tengertől a Karibi-szigetvilágig. Afrikával a 2007-es Budapest-Bamakon esett szerelembe. A jég hátán is megél, de erre aligha lesz most szüksége.
A "Hetes busz" projektben szerepe a járat technikai-szervezési feladatainak összefogása.

Berényi Attila (37)

Marketing szakon diplomázott a gödöllői egyetemen, majd 10 évig nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott. Időközben rájött, hogy az élet tartalmasabb dolgokat is tartogat, mint ügyfeleket meggyőzni arról, hogy nem kell a logót 10%-kal nagyobbra venni. Budapesten él, de hónapokat tölt Dél-Indiában. Aravinddal közösen dolgoznak a Chennai For Fun elnevezésű "fun turizmus" szolgáltató cég beindításán. Szervezőként részt vett a 2007-es Mumbai Xpress nemzetközi autoriksa ralin. Lételeme az utazás, legyen az úticél akár Háromhuta, akár Dél-Irán. Szabolccsal közösen indultak a 2007-es Budapest-Bamako rallyn egy 23 éves "ezerötös" ladával, amelynek csomagtartóját degeszre tömte Afrikába szánt ajándékokkal.
A "Hetes busz" projektben a marketing, a hazai szponzoráció és karitatív tevékenység koordinálása a feladata.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr92194428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása