HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Feb. 08. - célegyenes!

2008.02.10. 09:22 :: siposakos

Gyula es Soma reggel hatkor kelnek es toljak tovabb. Hatul elviselhetetlen hideg van, a hosugarzot nem lehet betenni a haloba, mert elszivja az oxigent. Az ajtobol nem igazan sugarozza be a meleget.
Reggel nyolckor Tuti veszi at volant. Meg kb. 950 km Budapest, ma elviheto, ha nincs semmi nagyobb szivas. Kilencre kisut a nap, kezd elviselheto (14 fok) lenni a buszban. Delelott tizre erjuk el Velencet, onnan meg 750 kilometer Bp. Az eredeti tervek szerint reggel 7-8 kozott kellett volna indulnunk innen, h kora este Bp-re erjunk. Nyilvanvalo, h igy este 10 elott nem tudjuk elerni Bp-t. Ejjel nem tudunk hol parkolni a busszal, es nem tudunk kipakolni. A mostani terv az, h megallunk valahol Kormend kornyeken Magyarorszagon estere, es szombat delelott erjuk el BUdapestet. Megallunk Vasvaron aludni egy panzioban. Hihetetlen meleg szobank van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr58333221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása