HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

A napi rutin a buszon

2008.01.19. 21:20 :: siposakos

Az Ikaruson a napirend a a nagy tav es a zord termeszeti korulmenyek legyozese kore szervezodik. Reggel altalaban az egyik sofor es Aravind kel, inditjak motort. tavolrol allitolag ugy nez ki, mintha valami egne. Hajra, indulas. Ezutan altalaban felkaszalodok en, es toltok palinkat. Reggel olyan 15 fok van max hatul, kell a melegitoital. Meg az orvos is azt mondta, h fertotleni kell. A palinkaszagra felkel Bela, Attila es Tamas. Bela hozott 10 litert (nagy ember!), azt mondta, h ennyi palinka biztos nem fog elfogyni. Tatooine utan alig lotyog valami a demizsonban... A palinkazas utan  altalan felkel Kriszti, es kerdore von, h miert nem toltottunk neki. Meg egy kor, eg a zsir, bemelegednek a vegtagok, pusztulnak a bacik. Nem kell parazni, a soforok sosem isznak.
A palinka utan jon a reggeli, menet kozben. Reggeli utan altalaban mar nagyon meleg van, Kriszti, Attila es Tamas borra valt. A tobbiek nem isznak. Delelott gyurjuk a kilometereket, egeszen ebedig. Az ebed altalaban masfel ora. Utana fertotlenites. Delutan tekeres tovabb, ilyenkorra mar mindenkit lever a meleg. A szallo finom portol mindeki krakog, kohog, taknyos. Valamikor este vagy ejjel elerjuk a celt. Afrikaban eddig minden nap mondta valaki, h ennyi volt a moka, megy holnap haza repulovel. A kedelyek altalabn hamar lecsillapodnak, valoszinu azert, mert egy ora alatt baromira lehul a levego. mindenki megprobal lefekudni es nem megfagyni. par ora alvas a gazolajszagban, es reggel motorzajra ebredunk. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr51303707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztián 2008.01.19. 23:18:18

Még valami! Ez úton köszönöm az ALFA-buszos csapatnak, hogy alkalomadtán segít nektek! Cserébe majd én is segítek nekik majd ha tok, lesz rá lehetőségem!:) Majd itthon! De ez tényleg egy jó dolog lenne... . Bár remélem nem lesz rá szükségetek! De ha már eccer ők 'gyári' csapatosok.., akkor szép volna tőlük! Elvégre a 'nagyok' a Dakaron is sportszerűek és segítőkészek! ÉS hát Magyarok vagyunk még ha sivatag is vesz körül bennünket neem??!

alhadnagyet. 2008.01.20. 19:20:28

a ket sofor nyomja a gazt, ti meg pusztitjatok a paleszt , meg a bort.Hat ez am a teljesitmeny.Igaz, en nem vagyok befolyasos , iparos csalad sarja.
süti beállítások módosítása