HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Busz 2.0

2008.02.07. 02:48 :: siposakos

Az ut soran eljottek a busz gyerekhibai. Lesz par valtoztatas a 2.0-as verzioban, ami juliusban a Brighton-Budapest Rainbow Rampage nevu  meleg/leszbikus futamon indul, utana meg megy a Kaukazusba. Lent a mi terveink, ha van otlet, szivesen varjuk.
- Muszaki felujitas, atalakitas
Elegge leharcoltuk a buszt, teljeskoru felujitast igenyel. Futomu, kuplung, ilyesmik. Ehhez nem nagyon ertek, Gyula es Soma szerint nagy melo lesz, es draga. A futomuvet teljesen fel kell ujitani, megerositeni, lakatoskodni. Uj motor kell bele, legalabb egy Raba D10, de inkabb nagyobb. Ez mar csak azert is jo lenne, mert jelenleg semmifele EU szabalyozasnak nem felel meg a busz. Kell uj kuplung, huto, fek stb. A terv az, h 120 lesz a busz vegsebessege, 100 az utazosebessege, es vegre nem fog 20-szal cammogni fel a lejton.
                                                              
- Elektronika
Jelenleg nem mukodik menet kozben a tv, az x-box, a szamitogep es a zene. Ezek a benzines aggregatorrol mennek, az aggregator a vezetoules ala van berakva. Nagyon hamar felmelegszik, es az a para, h berobban a benzingoz. Tehat: az aggregatort vagy el kell rakni valahova mashova, vagy meg kell oldani a szellozeset. Kell par extra aksi, h arrol is tudjon menni az elektronika menet kozben. Nagyon unalmas tud lenni az ut, foleg Europaban.

- PB hu"to"k
Eddig a hutok is az aggretorrol mentek, illetve nem mentek, ugyhogy menet kozben nincs se kaja, se hideg so:r. A kovetkezo buszban PB huto lesz.

- viztartaly
A mostani viztartalyok egyszeru benzintartalyok, tok rozsda az egesz, hasznalhatatlan. Olcso volt, de szart sem er. Ki kell cserelni savallo acelra.

- wc
Lesz wc-nk.

- Vilagitas
Egyenkent kapcsolhatova kell atalakitani fenti a lampakat, foleg a haloban. Most az van, hogy ha elol vilagitunk, akkor hatul is egnek a lampak, nem lehetett aludni, ki lettek kotve.

- te've'k
2db 43 inches TV fog kerulni a buszba. Lesz muholdas vevo is.

- belso hangszororendszer

- padloszonyeg

- olyan csomagtarto, mint a repulokon

- Tetoterasz
Tul kicsi, meg kell csinalni a halo felett is.

- Napelemek
Nagy vaganysag lenne a napelem a tetore. A haloszakasz fele fel lehet rakni, de akkor bukjuk a hatso teraszt. Napelemes cegek, figyelem! Kivalo alkalom a termekbemutatora es tesztelesre!

- Molekularis merevito
Nagy sebessegnel a csuklo elkezd szitalni. Gombnyomasra molekularis szinten meg lehet mereviteni a csukloszerkezetet, igy a busz egy 16,5 meter hosszu szaguldo nyilla valik. A NASA-t mar megkerestuk az ugyben.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr78328912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigi 2008.02.07. 09:55:52

És beszélni nem fog?:-) Hello K.I.T.T.!!!!:-) Gyertek haza mihamarabb!:-)

Csabi neked rengeteg :-* és vigyázz magadra!:-)

lilié 2008.02.07. 10:33:45

már csak egyet kell aludni:-))

tankcsapda1 2008.02.08. 13:43:53

www.hetesbusz.hu

a hetesbusz holnap, szombaton délelőtt 11 órára ér a kossuth térre.

party értelemszerüen ott nem lesz, azt majd egy későbbi időpontban szervezünk, de minden érdeklődőt és érintettet szeretettel várunk.

azt üzenik a srácok hogy hozzatok pálinkát és kolbászt, de ezt lehet hogy nem kell komolyan venni :)

akinek módja van értesitsen mindenféle média- és sajtómunkásokat a nagy eseményről.

találkozunk a néprajzi előtt.

üdv
#7

Brigi 2008.02.08. 20:56:39

Jó estét kívánok!:-) Egy kérdésem lenne. Állítólag a Kossuth tér egy része le van zárva. Nem lesz gond a busz parkolásánál?

jutkamama 2008.02.09. 13:56:24

Gratulálok a sikeres úthoz. Szép teljesítmény volt.
süti beállítások módosítása