HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Finisben a Hetes busz!

2007.12.04. 16:06 :: Tamil Tigris

Hamarosan elkészül a buszunk!

Tegnap reggel ismét Fehérváron jártunk busznézőben. No és leszállítottunk két méretes hűtöszekrényt plusz a két parti hangfalat. A hűtők az utolsó nagyobb egységek, amiket le kellett vinnünk a többi intallálásra váró dolog már kisebb és Pesten tesszük a helyére. OK, a TV nem kicsi, de azt is.
A hangfalakat pedig azért vittük, hogy legyen minden egy helyen. Így néznek ki.



A busz kezd utasszállító jelleget ölteni, már szinte minden benne van, új sofőr ülés, új utasülések, nagyon király! Van még belső munka, a bútorzat rögzítése, (és ugye a hűtők beszerelése), utána már csak otthonossá kell tenni és ellátni minden földi jóval (audio/videotechnika, stb.) Néhány fotó a beépített ülésekről.
A zsír új sofőr ülés (légrugós, mindenfelé irányítható szuperfotel) és az utas ülések tökéletesek. Kipróbáltuk, naggggyon kényelmesek. És ez ugye fontos.



















































A hálóba beszerelték a klímát, ügyesen megoldották a kivezetését, már csak le kell rögzíteni. És persze a drótot eltüntetni hátra.

























Fotók a hűtőkről. Szerintem mindkettő életkora vetekszik a buszéval, vagy talán idősebbek is nála. Dehát miylen lenne egy 20 éves Ikarusba zsír úk, csillogó hűtőgépet tenni?? Lehelt eki! Mindjárt kettőt! Ez egy őszinte busz.
Side-by-side hűtő Hetes busz módra.

























Még nincsenek a végleges helyükön, a konyhaszekrény oldalához lesznek tolva, egyik megemelve kissé, a kerékdobon, a másik mellette.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr61252254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása