HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

A Hetes busz Bamakoban. Újra...

2009.01.30. 15:37 :: Itthonmaradt

...mondom ezt én itthonról, aki csak annyit tud, hogy néhány órával ezelőtt még úton voltak a mali fővárosba, de szerintem már meg is érkeztek.

Ezért is nyaggattak, hogy szerezzem meg a Hotel Tamana pontos cimét, pedig mondtam nekik, hogy elég, ha elnavigálnak a vigalmi negyedbe, mert a hotel a La Terassa nevű kupi és a Crazy Horse nevű indiai üzemeltetésű bár között van, ezeket pedig minden rendes bamakói férfi ismeri.

A csapaton érződik az izgatottság, mégiscsak 2 hét buszozás után érnek a célba, ami akárhogy is megtettük tavaly is ezt a távot, mégiscsak nagy dolog, na.

Kimentették magukat, hogy nem küldtek tegnap hireket, de állitólag Diemában nem volt net. Na ja, tudom én, hogy van ez, amikor Mauritániából Maliba lép az ember, az első dolga, hogy egy jó hideg Flag vagy Castel sör lemenjen a torkán. Aztán még egy, aztán még egy... a hirek meg várhatnak :)

Bizom benne, hogy miután megtalálták a szállást, küldenek némi sztorit meg képeket, mert ott speciel tudom, hogy van net ;)

Szólj hozzá!

Címkék: busz hetes bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr71912590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása