HTML

Hetes busz Bamakoba

Egy átalakított régi Ikarus csuklószbusszal Afrika szívébe a Budapest-Bamakon

Friss topikok

Rovatok

Hetes busz buli a Tatooine bolygón: pálinka, csapolt sör és szlovén csajok

2009.01.23. 20:46 :: Itthonmaradt

Party Animals vol.1. 

Újabb izgalmas éjszaka – de most más miatt… de ne szaldjunk előre.

A tegnapi beszámoló elküldése után még jó drágán bevásároltunk Guelmimben. Rengeteg kaja, vizek, valamint két buckalakó ruha (Soma és Ági) volt összesen majdnem 80 Euro. Vicces árak vannak azért itt, persze Jereván még olcsóbb volt :) 

Onnan már egy kövér gáz elegendő volt Tan-Tanig, majd még egy kis idő a Tatooine-ig. Gondoltuk mi. Aztán kiderült hogy ennyire nem egyszerű, kiderült hogy 4 kilométerrel előrébb kinőtt egy ugyanolyan buckalakó város. Szerencsére a busszal nem mentünk be csak gyalogosan ébredtünk rá hogy nem a GPS játszik velünk. Nyomás vissza, két perc múlva bent voltunk. Ide kivánkozik hogy Peti méltó utóda Gyulánknak. Miközben apja befelé szánkózott egy tizenhárom tonnás vassal a homokban egy S kanyarban egy olyan kőkapun amin egy Ladával óvatosan mennék be, a gyermek közölte: „Á EZ MÉG NEM TEREP”. Igazi fanatikusok. 

Szóval bent voltunk, 20 perc alatt kipakoltunk, Karcsi főzött, Soma villanyt intézett, generátor beröffent és megszólalt a tetőről King-től a Sympathy for the devil ezerrel… Na azokat az arcokat látni kellett volna… hát igen, szóval ezért csináljuk. 

Az elején nehezen indult be a buli, ráadásul gyorsan világossá vált hogy bárhova bármikor bárkivel, csak ne legyen ott magyar turiszt (ezúton mély tisztelet a kivételnek és elnézést kérek mélymagyar honfitársaimtól, tudom hogy a gyökér mindenhol gyökér) – de nem csüggedtünk és nemsokára meglett az eredménye. Megjelent a mezőny nagyobbik része, közte például a négy szlovénnel akik hoztak fénykardot (kisses for Eva and Tania), Mező Janival teljes menetfelszerelésben, Hubával és Grzegorz-sal akik keveset isznak és nem nevetgélnek, meg persze az örök angolok – de nem folytatom. Legyen elég annyi hogy elfogyott minden kaja, másfél hordó sör, irgalmatlan mennyiségű pálesz (a Bacardi is pálesz, aki nem tudná) és hajnal kettőkor zártunk. A jótékonysági becsületkasszába befolyt 67,36 Euro, 9 Dollár, 367 Dirham, 10 Penny és 5 forint. Folytatása következik majd Nouakchottban.

Na akkor még elpakoltunk aztán nyomás aludni. 6-kor keltünk, klassz volt. Azóta jövünk, rohamosan szaharásodik a táj, az óceánpart elképesztő. Néha esik, néha süt a nap de kezd végre jó idő lenni. Boujdur ugy látszik a Hetes busz hivatalos tisztálkodóhelye lett, megint ott poolunk. Hosszú nap lesz, cél a Ráktéritő-tábor, Nyugat-Szaharában, Dakhla alatt. 

Kisses for Eva and Tania!

 

Piacolás:

 

 

 

   Afirkai vendégszeretet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahol a hal (le fiche) az úr:

 

 

  A Hetes busz az óceánparton:

 

 

 

 

Hetes busz buli a Tatooine bolygón:

2 komment

Címkék: busz hetes bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr18898445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BudapestBar 2009.01.24. 09:50:35

A kisses for Tatjana & Eva témáról szeretném tudni a részleteket is. irgum-burgum...

Itthonmaradt 2009.01.24. 10:08:50

Öööö... hát erről majd nyilatkoznak a fiúk, ha úgy gondolják. De biztos vagyok benne, hogy csak képletesen van ez a dolog :)
süti beállítások módosítása